fbpx

Allergi – behandling uden brug af medicin

Kender du fornemmelsen?

En stor gruppe af danske døjer med allergiske symptomer. Det er tidligere blevet anslået, at 1,2 mio. danskere lider af allergi, og alt peger desværre på at dette tal er stigende. Allergi skyldes, at immunsystemet overreagerer på ellers helt ufarlige stoffer. Det er meget ubehageligt at opleve at få en allergisk reaktion, men mange må leve med symptomer på allergi dagligt. Desuden lever flere med symptomer på allergi, dog uden lægen kan finde årsagen og stille en diagnosen.

Typiske allergiske reaktioner kan være:

 • Nys og løbende næse
 • Øjne der løber i vand, klør og bliver røde
 • Kløe i mund og svælg
 • Svien i halsen
 • Hoste og åndedrætsbesvær
 • Udslet og rødme i huden
 • Træthed og koncentrationsbesvær

Eksempler på allergier, jeg har behandlet og behandler:

 • Pollenallergi (f.eks. el, hassel, birk, græs og bynke)
 • Allergi for dyr (f.eks. katte, hunde,kanin og hest)
 • Støvallergi
 • Allergi for skimmel

Bemærk, at det kun er muligt at fjerne én allergi pr. behandling. Kroppen skal have tid og ro til at slippe en allergi af gangen. Derfor skal der også gå mindst en uge imellem hver behandling.

Effekt af behandlingen

Ved hjælp af en kinesiologisk arbejdsmetode er det muligt at fjerne din allergi. Jeg har med stor succes fjernet allergi på flere forskellige klienter. Efter blot 1 behandling oplever mange, at allergien enten er fjernet, eller at der er en markant bedring af deres symptomer. I enkelte tilfælde kan det godt kræve 2 – 4 behandlinger, før allergien er væk, eller at der er en bedring.

Jeg har fået flere tilbagemeldinger fra tidligere klienter, der oplever at deres pollen krydsallergier også er væk, efter jeg har behandlet deres allergi for birk, græs eller bynke. Du kan også læse mine 5 gode råd til pollensæsonen.

Siden jeg i 2015 begyndte at behandle klienter for allergi, har jeg kun oplevet meget få klienter, som vurderede, at behandlingen ikke havde haft eller kun begrænset effekt. Flere af mine allerførste klienter melder desuden tilbage, at de forsat er helt fri for allergi.

Andre jeg har hjulpet med allergi siger

allergi klient 1

Jeg var utroligt skeptisk da jeg bestilte min første allergibehandling hos dig. Du var så sød og imødekommende, at jeg straks tiltro til dig. Jeg kunne da også nøjes med 2 behandlinger, så kunne jeg igen leve videre med vores hund og beholde den, uden problemer. Tak Jeanette, jeg kunne ikke klare tanken om at skulle af med vores hund.
Hanne Jensen, pensionist

allergi klient 2

En lille opdatering fra mig efter min behandling hos dig. Nu er jeg kommet hjem efter 15 dages ferie i Østrig og Frankrig. Og jeg har ikke haft nogle symptomer overhovedet. Vi har gået i græs, været ved siden af nyslået græsplæner flere gange. Og ingen symptomer. Det har været fuldstændig fantastisk. Tusind tak skal du have.
Jeanne Christensen, pædagog

allergi klient 3

At være til den behandling hos dig i dag har været den bedste oplevelse jeg har haft længe. Under behandlingen hvor jeg havde posen med græs på kinden kunne jeg mærke at angsten for at blive kvalt/ikke kunne trække vejret forsvandt gradvist. På vej hjem holdt jeg ind til siden og plukkede en kæmpe tot græs og satte den helt op til næsen, ingen reaktion overhovedet. Jeg kan mærke at duften af græs er mere ren nu og ikke som hengemt gammelt hø. Jeg er så glad at jeg slap af med den allergi for græs.
Helle Møller, Head of SoMe

Oftest stillede spørgsmål

 1. Behandlingen foregår ved, at du kommer op og ligge på en briks, hvor jeg tester dig for den allergi du har.
 2.  Herefter finder jeg via testen mig frem til den alder, du havde da du fik allergien. Mange allergier er ikke, som du måske tror, medfødte, og det er derfor svært for mange at huske, hvad der eventuelt kan have udløst den. Den er typisk opstået efter, at kroppen har fået et chok, som herefter har udløst allergien. Det er dog ikke altid, at allergien er startet lige på det tidspunkt, hvor kroppen var udsat for chokket. Den kan sagtens ligge gemt i kroppen i flere år, før den udløses.
 3. Når jeg har fundet alderen, holder jeg på 2 punkter vi har siddende foran på panden.
 4. Jeg holder på disse 2 punkter til de banker synkront, og den stress kroppen tidligere har oplevet ved allergien er fjernet

Efter behandlingen vil du opleve at allergien er væk, eller en markant forbedring i forhold til de symptomer du tidligere har haft, efter første behandling. Hovedparten af de behandlede vil opleve dette allerede efter den første behandling, men hos nogen personer kan der være behov for opfølgende behandlinger.

Få personer kan opleve en pludselige opblusning eller forværring af symptomerne i dagene efter behandlingen, men efterfølgende, at allergien forsvinder helt, eller der opleves en markant forbedring af symptomerne.

Enkelte kan opleve træthed/let hovedpine.

HUSK, at drikke rigeligt med vand efter din behandling, og i dagene derefter.

Ja, du kan godt fortsætte med at tage allergimedicin efter du har været i behandling hos mig.

Blev du afklaret?

Jeg er stadig i tvivl om denne behandling er noget for mig, men vil gerne vide mere om en afklaringssamtale.

Jeg ved allerede nu at denne behandlingsform er noget for mig, jeg vil booke tid nu.

JEANETTE WITT • Møllevej 6, 3650 Ølstykke • 60 69 16 26 • kontakt@jeanettewitt.dk • CVR: 35575839 • Copyright 2014-2018