fbpx

Englekort og Spirituelle varer- din vejledning lige ved hånden

Colette Baron-Reid: Gudinde Power

Dette orakelsæt er en lysende bro mellem den virkelige og den usynlige verden. Det vil flytte dig fra det almindelige til det mystiske, og vi guide dig frem til din dybeste sandhed. Det vil give dig styrke til at vælge at blive fri fra din gamle tilstand og give dig en ny og større bevidsthedstilstand, så du kan være med til at skabe et liv, der rækker ud over din vildeste fantasi!

‘Jeg sender dig al min kærlighed, og det er mit håb, at dette orakelsæt giver dig den magi, som du søger for at komme godt i gang. At det fylder dig med modet til at være dit autentiske jeg. Tænk klart, følg dit hjerte, oplev verden med din sjæl og tilbyd din støtte til andre.’
– Colette Baron-Reid

Der er 52 kort i dette sæt. Kortene er på dansk og der medfølger guidebog på dansk.

Pris 269 kr.

Jeg sender gerne kortene til dig. Forsendelsesomkostninger med DAO 38 kr.

Colette Baron-Reid: Oraklets Visdom

Et helt fantastisk kort-sæt, som kan bringe fordybelse til et væld af livssituationer. Colette Baron-Reid har mesterligt blandet elementer fra gamle visdoms-traditioner til et helt nyt intuitivt kommunikationssystem: ORAKLETS VISDOM. Oraklet, hvis ansigt gemmer sig i hvert kort, fungerer som bindeled mellem dig og den Universelle Visdom.

De 52 kort og den medfølgende guidebog giver dig mulighed for at finde dit højere formål i tilværelsen og få en dybere indsigt i alle aspekter af din rejse. Hvert kort har 5 forskellige uafhængige tydninger, hvilket ialt giver over 250 forskellige tydningsmuligheder. – En nærmest uudtømmelig kilde til belysning af alle tænkelige livssituationer.
Kortenes Orakel venter blot på, at du skal lytte til hende, så du kan modtage svar og kende vejen til fred, indsigt, overflod og kærlighed.

Der er 52 kort i dette sæt. Kortene er på dansk og der medfølger guidebog på dansk.

Pris 269 kr.

Jeg sender gerne kortene til dig. Forsendelsesomkostninger med DAO 38 kr.

Colette Baron-Reid: Kraftdyr Orakel

Noget magisk rører på sig i hjertet af vores smukke planet i denne tid. Vi er midt i en tidsalder, hvor der i et hidtil uset omfang finder omvæltninger sted i menneskehedens historie.
De kraftdyr, der bor i naturen, har meget at dele ud af, og hemmelighederne i deres glemte sprog bliver nu formidlet af Colette Baron-Reid i dette utroligt smukke kortsæt. De ansporer os til at generobre vores dybeste sandhed – at vi er ët i Ånden og har fobindelse til hvert eneste levende væsen her på jorden gennem en forenet bevidsthed. Når du trækker et kort, kan du få del i dets visdom og blive bedre til at navigere i dit liv. Du kan overvinde forhindringerne fra dine selvpålagte begrænsninger og tune ind på dit uendelige potentiale.

De 68 kort i dette smukt illustrerede orakelkortsæt repræsenterer det højere selv hos forskellige dyr, insekter, fisk og fugle. Alle er bærere af en transcendent arketypisk symbolik, hvis universelle betydning bringer bud om en dyb og varig sandhed.

Der er 68 kort i dette sæt. Kortene er på dansk og der medfølger guidebog på dansk.

Pris 289 kr.

Jeg sender gerne kortene til dig. Forsendelsesomkostninger med DAO 38 kr.

Doreen Virtue: Engle overflod

Alle har samme mulighed for at modtage den rigelige strøm af gaver, som Himlen hele tiden øser ned over os. Ikke desto mindre kan vi uforvarende sætte blokeringer op på vores vej til overflod. Hvis pengesorger udgør en barriere på din vej mod større velvære og lykke, kan disse 44 kort og den medfølgende guidebog hjælpe dig med at identificere, helbrede og fjerne dem.
Engleoverflod Orakelkort af Doreen Virtue og Grant Virtue tilbyder dig vejledning fra de særlige engle, som sikrer, at din mission her på Jorden ikke bliver hæmmet af knaphed. Overflodens Engle ønsker at hjælpe dig med at manifestere midler til at opfylde dine materielle behov, dit livsmål og til at kunne give til velgørenhed – så du kan få glæde af de gaver, der er din guddommelige fødselsret!

Der er 44 kort i dette sæt og kortene er på dansk. Der medfølger desuden en dansk guidebog.

Pris 239 kr.

Jeg sender gerne kortene til dig. Forsendelsesomkostninger med DAO 38 kr.

Doreen Virtue: Krystal – Engle.

Krystalklare beskeder fra krystaller og engle! – Engle og krystaller er gaver fra Gud til at hjælpe os med at leve et lykkeligere og sundere liv. Engle er kraftfulde budbringere af Guds rene, kærlige energi, og krystaller er smukke forstærkere af energi. Så når du kombinerer krystaller og engle, forstørrer de den Guddommelige kærlighed – til glæde for os alle!
Med Krystalengle Orakelkort giver Doreen Virtue dig kærlig energi og positive beskeder fra 44 krystaller og engle. Den medfølgende guidebog viser dig, hvordan du laver præcise læsninger, og den tilbyder ekstra forklaringer for hvert kort, så du får en dybere indsigt og forståelse.

Sættet indeholder 44 og der medfølger også en guidebog. Både kort og guidebog er på dansk.

Pris 239 kr.

Jeg sender gerne kortene til dig. Forsendelsesomkostninger med DAO 38 kr.

Doreen Virtue: Ærkeengel Orakel

Et smukt kortsæt med budskaber fra 15 ærkeengle. Hver ærkeengel har 3 kort i sættet, så der er ialt 45 kort. Ærkeengle er kraffulde, vise og kærlige vejledere, som kan motivere og heale på mirakuløs vis. Med disse kort lærer du 15 ærkeengle at kende, og du får mulighed for at modtage beskeder fra dem igennem kortene – og vigtigst af alt får du hjælp til at hidkalde ærkeenglene og modtage svar på nogle af dine vigtige spørgsmål i livet. Den medfølgende guidebog på dansk lærer dig at give præcise kort-læsninger både for dig selv og andre.

Sættet indeholder 45 kort. Kortene er på dansk og der medfølger dansk guidebog

Pris 239 kr.

Jeg sender gerne kortene til dig. Forsendelsesomkostninger med DAO 38 kr.

Gaye Guthrie: Livets visdom

Livets Visdom Orakelkort udgør en slags spådomskort, inspireret af guder, gudinder, engle og kraftdyr. De tilbyder vejledning til nutiden og forudsigelser om fremtiden. Du har styrken i dig til at ændre dit liv, og din frie vilje til at vælge omstændighederne.

Formålet med kortene er ikke at fremelske en frygt for det ukendte, men at inspirere og opløfte dig ved at bringe fred og trøst, når tiderne er udfordrende, og også de gange, hvor livet er fuldt af glæde.

Når du rådfører dig med kortene, vil du finde tre englekort til vejledning og beskyttelse, otte kraftdyr og 35 andre kort med billeder og beskeder beregnet på indsigt og inspiration. Hvis du ønsker at dykke ned i de dybe hemmeligheder, som livets mysterium indeholder, vil Livets Visdom Orakelkort lede dig varsomt, men præcist hen til svarene.

Illustrationer af Josephine Wall.

Sættet indeholder 46 kort. Kortene er på dansk og der medfølger dansk guidebog

Pris 269 kr.

Jeg sender gerne kortene til dig. Forsendelsesomkostninger med DAO 38 kr.

Kyle Gray: Engle og Forfædre

Kyle Gray er en af Storbritanniens yngste og mest eftertragtede engleeksperter. Han holder workshops over det meste af verden og kommer ofte til Danmark – næste gang i første halvdel af 2019.
Dette smukke kortsæt bringer visdom fra den keltiske, den indianske og fra andre oprindelige kulturer. Kortene forener dem alle og byger bro mellem denne verden og det hinsides. Det er et kraftfuldt værktøj, der er klar til at hjælpe dig med at finde de indre svar, der allerede venter på at blive åbenbaret gennem den guddommelige visdom fra engle og forfædre.

Engle er guddommelige skabninger, som viderebringer selve kernen af kærligheden. De er intelligente sjæle, som var her før de første mennesker, og deres opgave er at følge med i alle sansende væsners velbefindende.
Forfædre er sjæle fra afdøde vismænd fra hele verden. De er de vise mænd, krigerne, medicinmændene, shamanske healere og andre, som havde en viden, der hjalp deres folk med at vokse og udvikle sig.

Sættet indeholder 55 kort. Kortene er på dansk og der medfølger dansk guidebog

Pris 259 kr.

Jeg sender gerne kortene til dig. Forsendelsesomkostninger med DAO 38 kr.

Louise Hay: Lær at elske dig selv. 

Du er ikke altid herre over de omstændigheder du møder i livet, men du er 100% herre over hvordan du tackler omstændighederne. Louise Hay har dybe bud på hvordan det mentalt er sundt hver dag at møde tilværelsen. Hver af de 64 kort i dette sæt med positive bekræftelser har en besked til dig: Du kan føle dig tryg i universet, og hele livet elsker og støtter dig. Enhver tanke du har, skaber din fremtid, så vælg positive tanker og ord om dig selv og livet. – Vælg at være fredfyldt. Kortene hjælper dig til at se klart med et kærligt blik, og altid at tage udgangspunkt i det kærlige sted i dit hjerte, der ved, at kærlighed åbner alle døre.

Kortene er det 3. -og nyeste sæt  i række af smukke kort Louise Hay har udgivet.

Antal kort: 64 – med tekst på begge sider. Kortene er på dansk.

Pris 189 kr.

Jeg sender gerne kortene til dig. Forsendelsesomkostninger med DAO 38 kr.

Louise Hay: Tanker fra hjertet.

Disse kort med Louise Hays fantastiske bekræftelser vil hjælpe dig med at se indad og de den del af dig, som er ren åndelighed. Rent lys. Ren energi. Du kan visualisere, at alle dine begrænsninger forsvinder en efter en, indtil du til sidst føler dig tryg, healet og hel. Vid at lige meget hvad der foregår i dit liv, lige meget hvor vanskelige tingene kan være, så er du inderst inde tryg og hel. Og det vil du altid være.
Mediter på et nyt kort hver morgen og tag kortets positive energi med dig videre i din dag.

Antal kort: 64 – med tekst på begge sider. Kortene er på dansk.

Pris 189 kr.

Jeg sender gerne kortene til dig. Forsendelsesomkostninger med DAO 38 kr.

Louise Hay kort

Louise Hay: Livet elsker dig. 

Kortsæt med 52 spirituelle øvelser – en hjælp til at finde ud af hvem du er og hvordan du forholder dig til verden.
Du kan bruge sættet på mange forskellige måder – vælg måske et kort som et orakel, eller som et fokus på dagen eller ugen, eller for at få vejledning omkring et specifikt emne. Uanset hvordan du vælger at arbejde med kortene, så lad dig blive vejledt af kærlighedens forvandlende kraft.

Antal kort: 52 – med tekst på begge sider. Kortene er på dansk.

Pris 189 kr.

Jeg sender gerne kortene til dig. Forsendelsesomkostninger med DAO 38 kr.

Louise Hay Kalender

Louise Hay: I can do it kalender 2020

Louise Hay er den kendte og inspirerende amerikanske kvinde, der helbredte sig selv for kræft, ved blandt andet at sige kærlige bekræftelser højt til sig selv hver dag. Hun har hjulpet og inspireret  mange mennesker verden over med sin fantastiske metode, og hun endte da også med at leve et langt liv. Hun  døde først i en alder af 93 år.

Hun har udgivet sine smukke og healende bekræftelser i en kalender, hvor du hver dag hele året rundt kan starte dagen med en helt ny og kærlig bekræftelse. Det er en kalender, hvor du dag efter dag kan afrive og gemme alle disse smukke budskaber. Du kan have dem med på farten i din taske, eller hænge dem op i dit hjem. De vil kærligt bekræfte dig i det du er – et fantastisk menneske, der fortjener et fantastisk og selvkærligt liv.

Kalenderen er for 2020 og indeholder 366 smukke og kærlige bekræftelser på engelsk.

Pris 149 kr.

Jeg sender gerne kalenderen til dig. Forsendelsesomkostninger med DAO 38 kr.

Kyle Gray: Angel Numbers

Engle forsøger på mange kærlige måder at guide os, og det sker også igennem tal. Kyle Gray har i en meget fin og overskuelig lille bog samlet mange forskellige talkombinationer, som hjælper og guider dig nemt i din hverdag. Med bogen kommer du  endnu tætter på dine engle, og på en unik og let måde forstå hvad de vil fortælle dig.  Bogen er netop udgivet og findes derfor kun på endnu kun på engelsk, men er skrevet på let og forståeligt engelsk.

Prisen er 149 kr. Jeg sender gerne bogen til dig. Forsendelsesomkostninger 38 kr. med DAO.

Skytsengel siddende

Skytsengle – siddende

En lille smuk skytsengel der passer på dig eller en du holder af.

Vi har alle en skytsengel der står bag os, og denne lille engel minder os om ,at vores skytsengel altid er med os. Vores engel er der altid og kun til rådighed for os, og alt det vi skal stå igennem. Vi kan bede denne engel om hjælp, og de vil virkelig forsøge at hjælpe os. Det kan være svært selv at høre hvis vores engel vil fortælle os noget. Men her hjælper jeg. For du kan købe denne lille engel og samtidig bede om en besked fra din skytsengel. Det betyder at jeg ved hjælp af mine clairvoyante evner modtager en personlig besked og guidning fra din skytsengel, som vedlægges sammen med englen.

Skytsengel 29 kr.

Skytsengel med personlig besked 229 kr.

Forsendelsesomkostninger:

20 kr. med b-post Postnord

29 kr. med Q-post Postnord

Skytsengel liggende

Skytsengle – liggende

En lille smuk skytsengel der passer på dig eller en du holder af.

Vi har alle en skytsengel der står bag os, og denne lille engel minder os om ,at vores skytsengel altid er med os. Vores engel er der altid og kun til rådighed for os, og alt det vi skal stå igennem. Vi kan bede denne engel om hjælp, og de vil virkelig forsøge at hjælpe os. Det kan være svært selv at høre hvis vores engel vil fortælle os noget. Men her hjælper jeg. For du kan købe denne lille engel og samtidig bede om en besked fra din skytsengel. Det betyder at jeg ved hjælp af mine clairvoyante evner modtager en personlig besked og guidning fra din skytsengel, som vedlægges sammen med englen.

Skytsengel 29 kr.

Skytsengel med personlig besked 229 kr.

Forsendelsesomkostninger:

20 kr. med b-post Postnord

29 kr. med Q-post Postnord

Bestillingsliste

JEANETTE WITT • Møllevej 6, 3650 Ølstykke • 60 69 16 26 • kontakt@jeanettewitt.dk • CVR: 35575839 • Copyright 2014-2018