fbpx

Taroskop – klarsyn for det kommende år

Du skal prøve taroskopet, hvis du:

  • Savner klarhed og indsigt i dit liv
  • Savner svar på, hvordan det nye eller år eller en bestemt måned vil forme sig for dig
  • Er nysgerrig på hvilke potentialer og sider af dig selv der vil folde sig ud i det nye år
  • Vil give dig selv, eller en du holder af, en helt særlig og meget personlig gave de ikke før har fået
  • Få fornyet energi og opmuntring

Taroskopet – dit clairvoyante indblik i det kommende år

Hvad kan du forvente af et taroskop

Et taroskop er en fantastisk måde at få indsigt og klarhed over det kommende år, eller et andet givet år du gerne vil kende mere til. Det kan være en bestemt måned, eller måneder i dit liv du ønsker at hører mere om hvad kunne rumme af muligheder, potentialer eller drømme inden de er gået i gang. Så du kan gøre dig parat og rumme dem på en anden måde. Eller finde ro og afklaring på tanker du tumler med for en given periode i dit liv.

Taroskopet er læst og tolket ud fra 2 forskellige og meget smukke tarotkort. Kortene har jeg fundet efter en udregning af modtagerens personlige tal, som er baseret modtagerens fødselsdato. Jeg tolker og læser kortene både ud fra mine clairvoyante evner og kortenes symboler. Det er helt unik sammensætning jeg har udviklet, og kan derfor kun købes hos mig. Det er derfor også en helt fantastisk og helt unik gave at give til en du holder af. Til din veninde, mor, søster, kollega eller til værtinden.

Jeg tilbyder nemlig at udforme og opsætte de 2 tarotkort, samt læsningen af kortene, på et meget smukt kort. Kortet kommer i en fin kuvert som jeg enten kan sende direkte til modtageren med posten, eller direkte til dig så du selv kan give den til det helt særlige menneske der skal have denne smukke gave.

En gave der giver modtageren opmuntring og fornyet energi i perioder, hvor hun har brug for at finde ro og klarhed. Fordi hun kan finde det smukke kort frem og læse igen og igen. Huske ordrene igen og genfinde roen for at det hele nok skal gå.

Hvis du syntes du vil give dig selv et Taroskop men gerne vil have det tilsendt til dig selv på mail, kan du sagtens få det. Så sender jeg dig blot et billede af dine to tartotkort og tolkningen via din mailadresse.

Måske trænger du selv til at forære dig selv en smuk gave du kan finde frem igen og igen og læse,  når der er blæst op til storm i dit liv. Huske dig på, at bedre tider venter.

Priser

Taroskopet sat op på et kort 545 kr.

Taroskop sendt via mail 495 kr.

Hvad siger kunderne om Taroskopet

Christina

Jeg glæder mig til 2019! 2019 bliver et fedt år, hvor jeg kan skabe og tiltrække alt det jeg ønsker. Det budskab har jeg læst mig til i Jeanettes taroskop.

Jeanette har udregnet mine tarotkort udfra min fødselsdato for at lave et årshoroskop, der kan fortælle mig, hvad jeg har i vente for 2019.

Overskriften på mine kort er skæbnehjulet og forandring forude. Sammen med kortene fulgte der en lille tekst, og jeg kan så meget genkende mig selv og min virksomhed i de budskaber, der fulgte med

Jeg føler selv, at jeg står stærkere og mere fast end nogensinde før – både i mit familieliv og i min virksomhed.

Kortene giver mig fornyet energi og indsigt i de potentialer og muligheder, der ligger i 2019 for mig, min familie og virksomhed.

Der fulgte også en ekstra gave med i form af et mantrakort, som nu hænger på min opslagstavle og minder mig om at alt er muligt.

Jeg har allerede bestilt taroskop til venner og familie, der skal have en personlig gave. Jeg synes at alle fortjener den glæde og indsigt som jeg fik, da jeg fik mit taroskop.

Christina Rex, fotograf,  christinarex.dk

Jeg modtog den fineste julegave i år – et taroskop lavet af Jeanette Witt. Kortene passede overraskende præcist på mig og min situation, og Jeanettes fortolkning af kortenes betydning ramte fuldstændig plet! Jeg blev meget rørt over at læse den tekst, hun havde skrevet, og jeg læste den flere gange. Taroskopet gav mig mod på og håb for det kommende år, som jeg er begyndt at glæde mig til på en dybere måde.

Det er en meget livsbekræftende og kærlig gave at modtage, og det er spændende at få et smugkig på de temaer, der bliver aktuelle for mig i det nye år. Jeg glæder mig meget til at se, om alle tingene går i opfyldelse!

Jeg bestille også et taroskop til min nære veninde, og jeg har netop overrakt hende gaven. Hun blev lige så glad og rørt for taroskopet som jeg.

Jeg kan varmt anbefale taroskopet og Jeanette Witt som behandler, terapeut og clairvoyant. Jeanette skaber håb, heling, gå-på-mod og indsigt.

Natashia Evita, Stemmetræner hos Stærk Stemme

Kære Jeanette.

Jeg var så heldig at modtage et af dine meget fine ”Taroskoper” i julegave 2018. Hold da op hvor har det betydet meget for mig at have det med hele vejen igennem 2019. Da jeg modtog Taroskopet stod jeg i vel nok den største personlige krise i mit liv. Så at læse Taroskopet var en stor trøst, og gav mig håb. Trøst, håb og støtte er lige præcis det taroskopet har givet mig i 2019. Når jeg i løbet af året syntes, at det hele var surt og rigtig svært, læste jeg igen og igen dine ord om mit år 2019. Og dine ord har givet så meget mening, glæde og lys i mørke tider. Og så har dine ord bare passet på det jeg har været igennem, og det jeg havde brug for at høre.

Da en af mine bedste veninder havde fødselsdag i oktober, og selv stod med en masse udfordringer, var jeg slet ikke t tvivl om hvad hun skulle have i fødselsdagsgave. Hun skulle selvfølgelig have et Taroskop fra dig. Hun blev virkelig glad for det. Da hun læste det, blev hun både glad og bevæget. Hun var meget enig i det du skrev, og det gav stor mening for hende. Det har sat gang i mange tanker hos hende, og hun har siden fortalt mig, at hun allerede er begyndt at følge nogle af de råd, du gav hende. Det føles så rigtigt for hende at gøre det du har anbefalet, og giver hende en følelse af, at hun nu bevæger sig i den rigtige retning.

Jeg kan på det varmeste anbefale dig at give et Taroskop væk i gave til en du holder af, og som måske trænger til et skub i den rigtige retning. Til en der har brug for tro, håb og trøst i sit liv.

Taroskopet – det er nok en af de mest personlige gaver du kan give væk!

Hilsen Jeanet Keil, Indehaver, Biokrop.dk

Blev du afklaret?

Jeg er stadig i tvivl om taroskopet er noget for mig eller en jeg holder af, men vil gerne vide mere via en gratis afklaringssamtale.

Jeg vil gerne bestille et Taroskop til mig selv eller en jeg holder af. Jeg udfylder formularen.

Bestilling af taroskop

JEANETTE WITT • Møllevej 6, 3650 Ølstykke • 60 69 16 26 • kontakt@jeanettewitt.dk • CVR: 35575839 • Copyright 2014-2018