Hvad siger mine klienter

Mange oplever det at komme hos mig, som en meget personlig og unik oplevelse, som de gerne selv vil vælge, hvem de deler med. Alligevel vil mange heldigvis meget gerne give mig et par ord om, hvad det har betydet for dem at komme hos mig. Det er jeg meget taknemlig for og respekterer ethvert ønske om forsat at forblive anonym.

På den måde kan de dele oplevelsen med dig, men stadig få lov til beholde den personlige oplevelse i deres hjerte.

allergi_case

Tak fordi du lyttede på mig og min historie.
Tak for at du var nærværende og omsorgsfuld i min terapi. Jeg har været meget glad for at komme hos dig.

Pernille Strand, bibliotikar

andre siger klient 1

Gennem min terapi hos dig, har jeg arbejdet i nogle dybere lag af mig selv, ingen før har formået at få mig til at arbejde med.

Bjørn Thomassen, chauffør

andre siger klient 3

Jeg er meget glad for at komme hos dig i terapi. Du får mig til at tænke, og reflektere over tingene på en helt anden måde end jeg tidligere har oplevet. Det har også gjort at jeg allerede efter få gange føler, at der er sket gode ændringer i mit liv.

Lisa Granhøj, arbejdssøgende

andre siger klient 2

Det er lidt svært at beskrive, hvordan det føltes første gang at træde ind i dit hjem/klinik. Men det emmer af ro og som et trygt/ rart sted at være. Jeg har fra første gang, jeg mødte dig, haft tillid til dig. Jeg kan godt lide dit rolige væsen, og du virker som en person der er helt nede på jorden og ved hvad du snakker om.

Anne Jørgensen, office administrator

afklaringssamtale

De redskaber vi kommer hjem med er nemme og mulige at arbejde med så snart workshoppen er slut. Og det bedste er, at resultatet af øvelserne, og det vi tager med hjem rent faktisk virker!

Janne Frederiksen, tandplejer

Det har været meget lærerigt. Tanker jeg kan gå hjem med, og bygge videre på i mit liv, og ændre til nye positive tanker. Få styrke til at leve livet med de mange facetter det har, og få det bedste og mest positive ud af det.

Marianne Rasmussen, office manager

christina

Du er utrolig nærværende og anerkendende. Du var også rigtig god til at inddrage os alle, så det var en super god dag på workshoppen, hvor jeg tager mange brugbare ting med mig hjem.

Christina Walin, sygeplejerske

andre siger klient 5

I terapi hos Jeanette oplevede jeg i modsætning til mange af mine tidligere terapiforløb, at jeg og mine følelser var helt ok at have og føle. Jeg var så lettet over at jeg endelig fik en følelse af at jeg kunne få lov til at være mig selv. Det gjorde mig tryg, og jeg turde dele dybe hemmeligheder. Af samme grund begyndte jeg også endelig at rykke mig fremad i min udvikling.

Dorte Falkenberg, teknisk assistent

clairvoyance kunde
kvinde kunde

Kære Jeannette,
Tak for en helt igennem fantastisk formiddag i dag. Du er nærværende og autentisk i din formidling.

Både generelt i fht. at forklare hvordan du er havnet i det du laver. Men ikke mindst i fht. at at videregive beskeder til os der modtog. Meget inspirerende.

Efter i dag er jeg nysgerrig på mere og samtidig spændt på hvad der kunne komme frem under en reel clairvoyancesession.

Jeg kontakter dig igen når jeg er parat til en sådan:)

Lige nu står jeg ved min skillevej trækker vejret dybt. ❤️
Kh Dorthe

henriette chok traumebehandling

Tusind tak for din gode behandling. Jeg fik en chok og traumebehandling, udført af Jeanette, og gik derfra som hvis noget var lettet fra mine skuldre, og nye muligheder kunne åbne sig.
Jeg kan på det varmeste anbefale Jeanette, hun er en dygtig og empatisk terapeut, man mærker tydeligt at hun har hjertet med sig i sine behandlinger. Jeg har anbefalet Jeanette til flere, hvis de mangler den sidste brik sat på plads, for kroppen husker både de gode men også de dårlige oplevelser og følelser, og det kan Jeanette hjælpe med at få løst op for. Tusind tak, du er virkelig dygtig og et dejligt menneske.

Henriette Wang, terapeut

andre siger klient 6

Jeg har kæmpet med en tilbagevendende depression det meste af mit liv og har været igennem flere behandlingsforløb hos forskellige psykologer. Det var derfor nyt for mig at starte hos en psykoterapeut og det har jeg på intet tidspunkt fortrudt.

Jeanette er en rigtig dygtig og professionel psykoterapeut. Man føler sig velkommen og afslappet hos hende. Hun giver en sin fulde opmærksomhed og omsorg og stiller de spørgsmål der får en til at reflektere over ens følelser, handlinger og reaktions mønstre.
Jeanette har lært mig at mærke efter og forstå de signaler min krop og sind sender mig. Hun har hjulpet mig til at acceptere den jeg er og de følelser jeg har. Hun har givet mig min stemme så jeg kan sige fra og følge mine egne drømme og ikke andres.

Jeg har været rigtig glad for mine samtaler med Jeanette og jeg er sikker på at jeg med hendes hjælp og værktøjer, nu kan begynde mit liv uden en depression.

Anonym klient

Historien om Meryem – fra multiallergiker til allergifrimultiallergiker

Jeg er multiallergiker og har haft allergi og astma siden jeg var barn. Eller det vil sige, jeg VAR multiallergiker, for efter at have arbejdet med alle mine allergier hos dig gennem 2017, er jeg nu fri af alle mine allergier.

Jeg må indrømme at jeg var lidt skeptisk, men på den anden side, havde jeg intet at miste ved at forsøge med at prøve dine allergibehandlinger. Jeg fik min første behandling slutningen af marts 2017, hvor vi arbejdede med min allergi for støv. Allerede 14 dage efter fik jeg en ny tid, hvor vi arbejde med min allergi for skimmelsvamp. Efter disse 2 behandlinger mærker jeg en klar bedring af mine symptomer. Jeg er ikke så forkølet hele tiden, min hud er blevet smukkere og mine øjne klarere. Jeg forsætter med at komme hos dig hver 14. dag, hvor vi arbejder videre med mine allergier. Og gennem hele forløbet begynder min omgangskreds at reagere på de forandringer, der er sket med mig. De kan tydligt se og mærke på mig at jeg har fået det bedre, og er blevet meget gladere.

I foråret tager min kæreste og jeg en weekend i et sommerhus vi har lejet. Normalt reagerer jeg med det samme vi ankommer til et sommerhus, særligt på grund af min allergi overfor støv og skimmelsvamp. Men denne gang var det helt anderledes. I en hel weekend kunne jeg bare koncentere mig om at nyde weekenden og mine kæreste, og fik ingen astma eller allergianfald overhovedet. Det var bare så fantastisk at opleve denne store ændring.

Igennem foråret 2017 arbejder vi også med mine allergier for pollen. Herefter arbejdede vi os igennem mine fødevareallergier og efter 11 behandlinger var jeg sluppet af med alle mine allergier. Der har ikke været en eneste allergi, der var nødvendig at behandle flere gange. Hver allergi krævede kun én behandling.

Om dig kan jeg sige, at du har været rigtig sød, imødekommende, varm og troværdig. Du har været meget god til at skabe tryghed, som er meget vigtig under disse behandlinger, da man slapper bedre af og derfor også bedre kan tage imod behandlingen.

Dine behandlinger har hjulpet mig til at være mere positiv, glad og rolig person. Mine omgivelser har også mærket stor forandring, specielt på mit humør.

Jeg vil til enhver tid anbefale dig til andre.

Note: Meryem har ønsket at være anonym, det respekterer jeg altid som behandler, så hun optræder her under et opdigtet navn og uden billede.

Et udsnit af anmeldelserne fra Facebook

aura udtalelse
christina udatalelse
elisabeth facebook
nina facebook
christina rex facebook
rikke facebook
JEANETTE WITT • Møllevej 6, 3650 Ølstykke • 60 69 16 26 • kontakt@jeanettewitt.dk • CVR: 35575839 • Copyright 2014-2018