Jeanette Witt

Hej jeg hedder Jeanette. Jeg er din psykoterapeut, clairvoyant og healer. Jeg brænder for at hjælpe dig til at finde meget mere glæde, tilfredshed, energi og lykke i dit liv. Hver dag er dette min mission, og jeg har allerede hjulpet rigtigt mange mennesker til at leve det liv de fortjener og drømmer om at leve.

Hvis vi hele tiden oplever hver en lille sten vi møder på vejen føles som et større bjerg, der skal bestiges bliver livet hårdt og fyldt med alt for meget modstand. Så har vi slet ikke overskud til at nyde livet til fulde med alle de dejlige oplevelser og muligheder livet hele tiden giver os. Livet skal give os mere glæde og lykke, end sorg og modgang. Men selvom ønsket og viljen til det er der, er det oftest svært at finde vejen derhen alene.

Jeg hjælper dig til at finde din vej til dit drømmeliv, og den rette livsbalance med meget mere glæde og tilfredshed

Min drøm

Jeg mener at alle fortjener at leve et godt liv, hvor vi ofte føler stor glæde og tilfredshed med vores liv.

Ingen mennesker kan være lykkelige og glade hele tiden, for det er også en del af livet at føle sorg, bekymring, utilfredshed, frygt og andre svære følelser. Disse følelser må bare ikke fylde så meget at det er dem der overvejende fylder i livet, for så vil livet hurtigt komme til at føles som en byrde, i stedet for at have en følelse af at være glad, fri og taknemlig for livet. De mennesker jeg arbejder med har meget ofte et stort ønske om at leve deres liv med større glæde, tilfredshed, ro, overskud og balance. Desuden at få en følelse af at være med til at håndtere konflikter og modgang.

De drømmer oftest om, at:

  • Blive bedre til at håndtere konflikter og modgang, på en måde så det ikke føles ubehageligt og opslidende hver gang de møder de samme situationer
  • At blive bedre til at lytte og reagere på egne ønsker og behov
  • At have følelsen af kontrol og styring med sit eget liv, fri af andres holdninger og meninger om hvordan man bør leve livet på den rette måde
  • At få et bedre forhold til sig selv med mere selvværd og selvtillid, i stedet for altid at kritisere og dømme dig selv

Fælles for dem alle er at de tror på at det må være muligt at få et liv med meget mere kærlighed, lethed indhold og mening. Min erfaring viser da også, at igennem den forandring og udviklingen de gennemgår mens de er i et forløb her hos mig, er livsændringer der er blivende/vedvarende og også betyder, at de lykkedes med at finde vejen til det liv de drømte om at leve da de kom hos mig den første gang.

Min historie

I foråret 2014 gik jeg ned med stress. Jeg var bare i et stort tomrum af ensomhed, tankemylder og forvirring. Jeg havde svært ved at mærke hvad jeg havde lyst til, kunne ikke rigtig overskue noget og var tvunget til at acceptere at det kun gik meget langsomt fremad.

Min stress var konsekvensen af at have overhørt mine egne behov. Overhørt mine drømme og ønsker om at sadle om arbejdsmæssigt og lave noget der gav mig meget mere glæde og indhold. Men jeg overhørte signalerne med en afvisning der handlede om at det på ingen måder kunne lade sig gøre at udleve mine drømme, og det i øvrigt bare var nemmer at forsætte som jeg plejede. Men det stoppede altså der. Jeg VAR nu nødt til at gøre noget ved det for ellers ville jeg ikke få det bedre. Det blev en længere rejse hvor jeg blandt andet igennem psykoterapi og spirituel udvikling fik rejst mig op og fandt modet til at gå direkte efter at leve det liv jeg drømte om og fortjente. Det betød også at min store drøm om at blive selvstændig med egen klinik kun 1 år senere var en realitet.

Jeg lever nu det liv jeg altid har troet var forbeholdt andre mennesker. Et liv hvor jeg er meget mere glad, tilfreds og dybt taknemlig for det liv jeg lever. Og ikke som tidligere med en følelse af at skulle kæmpe hårdt for lykken, og med mere frygt, angst og bekymring.

I min egen virksomhed får jeg hver dag lov til at gøre det jeg brænder for. At hjælpe andre med at tro på de selvfølgelig fortjener et liv der gør dem glade, tilfredse, taknemmelige og en følelse af frihed. Her kan du kontakte mig.

Min spirituelle rejse

Min rejse startede uden tvivl den dag jeg kom til verden, men der skulle gå mange år, før jeg fandt ud af, at jeg havde evnerne. Jeg har altid haft et sensitivt sind, men aldrig tillagt det nogen betydning i retning af at have spirituelle evner. Blot at jeg var en følsom sjæl. Da jeg var i slutningern af 20’erne opsøgte jeg for første gang en clairvoyant. Det var en stor oplevelse, og jeg var meget betaget af de evner hun havde. Hun sagde, at jeg havde nogle fantastiske analytiske evner, og jeg husker jeg besvarede hende med, at jeg ofte oplevede at venner og bekendte kaldte mig deres private husclairvoyant. Det er sjovt at tænke tilbage på, fordi jeg jo netop i dag, både som psykoterapeut og spirituel vejleder, virkelig bruger min analytiske sans.

I løbet af 2015 begyndte jeg for alvor at mærke mine spirituelle fornemmelser og evner vågne op. De første oplevelser var, at jeg mærkede at det var som om noget kildede i mit hår, kuldegysninger uden grund, og pludselig temperaturskifte med kulde/varme omkring mig og uden varsel og grund. Jeg tillagde det ikke nogen særlig betydning men undrede mig blot over det. Men efter jeg ved flere lejligheder begyndte at opleve syn, skikkelser, afdøde samt vinduer og døre, der smækkede uden at der overhovedet var vind eller gennem gennemtræk. Gik det op for mig at jeg nok havde nogle evner jeg burde udforske nærmere.

Jeg blev efterhånden en del af forskellige grupper på Facebook, hvor jeg via billeder kunne læse og give beskrivelser af disse mennesker uden at kende noget til dem, men alligevel ramme ”spot on” på hvordan disse mennesker var og oplevede sig selv. Desuden give svar på de spørgsmål de havde, og ønskede svar på. Det var en stor oplevelse for mig at opdage det virkelig var clairvoyante evner jeg havde, og de bare forsatte med at udvikle sig.

Sidenhen har jeg taget flere forskellige kurser indenfor det spirituelle felt.

Jeg har fundet meget trøst, opmuntring og en vej ud af stress gennem det spirituelle, inden jeg fandt ud af, at jeg også havde evner som clairvoyant. Jeg er derfor også enormt taknemlig over at have disse evner og kunne bruge dem så kreativt og hjælpsomt i forhold til at guide og vejlede andre på deres rejse gennem livet.

Jeg glæder mig til at fortælle dig din spirituelle historie .

Min baggrund

2018

Clairvoyanceskolen V/Lone Hertz

2016

Reiki healer

2016

Sjælens kranio sakral terapi

2014-2015

Kinesiologi

2009

Exam. psykoterapeut

JEANETTE WITT • Møllevej 6, 3650 Ølstykke • 60 69 16 26 • kontakt@jeanettewitt.dk • CVR: 35575839 • Copyright 2014-2018