Er du:

Klar til at stille skarpt på dine drømme og mål for det nye år 2023?

Sneak peak på dit nye år 2023 der venter forude?

Nysgerrig og åben for  clairvoyance og spirituel livsstil?

Blive bevidst om hvordan du nemt kan arbejde med dit mindset til opfyldelse af dine drømme?

Deltage i en kærlig og magisk formiddag der giver dig nye indsigter og baner vejen for dig og dine drømme opfyldes i 2023.

På min Spirtuelle Formiddag – Nytårs Special vil du:

Komme godt fra start med det nye år 2023 – med fokus på dig og dine drømme

Få et indblik i hvad det nye år 2023 vil bringe til dig

Få input til hvordan du let kan arbejde videre med spiritualitet og drømme på egen hånd

Se hvordan jeg arbejde med clairvoyance, spiritualitet og manifestation af drømme

Ønsker at fejre dig selv og den nye begyndelse på 2023, i godt og kærligt selskab med ligesindet

Jeg glæder mig til at guide DIG i gang med det nye år og 2023 på en fantastisk, givende, festlig og rørende formiddag. Der bliver stort fokus på DIG som deltager, og jeg vil lade mig føre af min intuition og fornemmelse for DIG og de øvrige deltager, så I får den bedste start på det nye år. Jeg vil på forskellige måder give alle et personligt indblik i det nye år. Og også give Jer en unik mulighed for at arbejde videre med lette principper, der åbner døren helt op for indfrielsen af dine drømme.

For at give dig den allerbedste oplevelse og opmærksomhed, er der kun er plads til 7 deltager på denne eneste planlagte formiddag. I skrivende stund har 2 allerede tilmeldt sig – så der er kun 5 pladser tilbage. Så du skal ikke overveje din deltagelse for længe ✨💫

Tilmeld dig 29/1-2022 

Nytårsfesten

Bliver helt sikkert:

Magisk

Energifyldt

Overraskende

Bevægende

Berigende

Personligt

For at du får så meget som muligt ud af denne skønne formiddag, forventer jeg også noget af dig som deltager. Jeg forventer, at du er:

Deltagende

Kommer med god energi

Er åben og modtagende

Nysgerrig

Klar på nogle magiske og bevægende timer i en lille tryg forsamling af skønne kvinder

Der er altid så meget smuk og magisk energi på denne formiddag. Og jeg er altid så dybt taknemlig for alle de smukke budskaber, jeg får lov til at videregive fra den åndelige verden.

Det er så rørende at se den mening og betydning det giver for hver enkelt, når jeg uden egentligt kendskab til dem, kan levere et betydningsfuldt og vigtigt budskab, der hjælper dem videre på deres vej. Bekræfter dem i at de er på rette vej, eller giver dem ro og håb for, at der er en ende på deres udfordringer de oplever i livet lige nu. Det vil også blive gjort på denne formiddag og med særligt fokus på hvad det nye år 2023 bringer.

Jeg får stadig mange henvendelser fra tidligere deltager, der fortæller hvor meget disse magiske formiddage har betydet for dem, og deres liv. Hvordan de fik genskabt tillid og tro til dem selv, livet og deres drømme. Samt fik fornyet energi og mod til at gennemfører vigtige forandringer, så de nu lever et liv de elsker. Skal det også være dig? Så er det om at trykke på knappen her og komme med på denne formiddag søndag d. 29/1-2022 kl. 10.00 ❤️

Da jeg gerne vil give mere tid og plads til hver enkel kan få en helt unik oplevelse på denne eksklusive Nytårsspecial, er der som sagt kun plads til 7 deltager på denne formiddag og 3 har allerede sikret sig en plads. Så du skal ikke vente længe, min erfaring er at pladserne hurtigt er udsolgt 🙌. Jeg skal da med!

Det er så vigtig, at:

Der er plads og tid til at modtage og videregive de smukke budskaber, til hver enkelt deltager på en kærlig måde

Alle skal have mindst ét budskab med hjem

Dig i centrum og at du er meget mere afklaret og fokuseret på dit mål og drømme for 2023.

Så snup din plads i dag og deltag i en magisk og kærlig formiddag med smukke budskaber og oplevelser. Med et helt særligt blik på det nye spændende år. Vær sikker på, at du får en helt unik og særlig oplevelse, som du vil huske for altid.

Hør blot hvad tidligere deltagere skriver her:

Andre siger om Spirituel Formiddag

Hjerte Jeanette Witt

Af ❤️ tak for en HELT vidunderlig formiddag i selskab med dig, og så mange andre dejlige mennesker.
Du er MEGET dygtig Jeanette, og du formidler ALT videre med dybeste respekt og stor kærlighed for det enkelte menneske ❤️.

Virkelig en smuk gave du har fået, og denne gave deler på allersmukkeste vis med alle.. TAK. Min datter og jeg var så begejstret, at vi straks gik hjem og bookede tid til en personlig clairvoyance, og endnu en dejlig mor/datter dag og oplevelse.

Kh Elisabeth Styrk

multiallergiker

Kære Jeannette,

Tak for en helt igennem fantastisk formiddag i dag. Du er nærværende og autentisk i din formidling.
Både generelt i fht. at forklare hvordan du er havnet i det du laver. Men ikke mindst i fht. at at videregive beskeder til os der modtog. Meget inspirerende.

Efter i dag er jeg nysgerrig på mere og samtidig spændt på hvad der kunne komme frem under en reel clairvoyancesession. Jeg kontakter dig igen når jeg er parat til en sådan:)

Lige nu står jeg ved min skillevej trækker vejret dybt. ❤️

Kh Dorthe

clairvoyance kunde

En stor tak til dig, kære Jeanette, for nogle fantastiske timer ❤🙏.  Meditationen gav mig en vild oplevelse, og sammen med din rammende clairvoyance, sten og den fine ceremoni samt gaveposen, gav alt fuldstændig mening for mig.  Tusind tak for det, du gør ❤🙏.  Jeg er så taknemmelig – og glæder mig til at fuldføre ceremonien ved næste fuldmåne ✨.

-Anette Vecht Bloch, deltager på Nytårsspecial 2021

solnedgang

Tak for nogle vildt fantastiske, vilde og dejlige timer ❤❤.  Sikke en oplevelse ❤🙏  Tak for dig Jeanette – og det kæmpe arbejde du havde lagt i det hele – og tak til de skønne smukke kvinder som jeg mødte lørdag formiddag 🍀🌺✨

-Betina Grewal, deltager på Nytårsspecial 2021

Wauw – en stor og kærlig tak for en fantastisk dag. Jeg er fyldt med stor kærlighed og mærker et boost i alle mine celler. Tak for en fantastisk givende meditation – den tager jeg med videre. Tak for en skøn skøn clairvoyance – i god øjenkontakt Jeanette ❤. Det var spot on.

Tak for en hyggelig ceremoni i så fint et selskab med andre søde deltager og dig søde Jeanette. En helt igennem fantastisk dag.

Sikke fine gaver i posen og igen et smukt brev som om du kendte mig på forhånd ❤✨.

-Janne, deltager på Nytårsspecial 2022

Tilmeld dig lige her:

Søndag d. 29+. januar 2023 kl. 10.00-14.00

Tilmeld dig her

Denne unikke Spirituelle Formiddag – “Nytårsfesten” koster 707  kr. og udover alt ovenstående, får du også:

En dejlig meditativ begyndelse på dagen, der vil give dig indre balance og ro i sindet

Klare clairvoyante og spot on budskaber fra både mig

Energifyldte og magiske oplevelser

En eksklusiv og unik formiddag med få deltager, der giver god tid til alle får en helt særlig formiddag i trygge rammer

En fantastisk dag med brugbare redskaber til at skabe dig et liv i glæde, tilfredshed og balance

Let og frisk forplejning i løbet af dagen

Jeg glæder mig allerede helt vildt til denne helt unikke og specielle formiddag. Det bliver en meget intuitiv formiddag, hvor jeg vil lade mig føre af energien og min unikke intuition. Det betyder at formiddagen uden tvivl bliver overraskende og meget magisk for os alle. Reserver din plads her!

Jeg glæder mig vildt til at hjælpe dig til at få dit absolut bedste år nogensinde.

✨2023 here we come ✨

* Tilmeldingen er bindende og beløbet ikke tilbagebetales.

Blev du afklaret?

Jeg er stadig i tvivl om Spirituel Formiddag – Nytårsspecial er noget for mig, så jeg vil gerne have en afklaringssamtale.

JEANETTE WITT • Møllevej 6, 3650 Ølstykke • 60 69 16 26 • kontakt@jeanettewitt.dk • CVR: 35575839 • Copyright 2014-2018