Clairvoyance – giver dig klarhed

Har du med et ønske om, at:

 • Få kastet lys og klarhed over dit liv?
 • Er du nysgerrig på hvad fremtiden bringer?
 • Har brug for et kærligt løft til at komme videre i dit liv?
 • Savner du retning og guidning i dit liv til at finde den rette vej for dig at gå?
 • Mangler svar på udfordringer du står overfor lige nu og her?
 • Finde ud af hvad det er som forhindre dig i at finde lykken

Efter en clairvoyance hos Jeanette vil du:

 • Føle at du fik svar på dine spørgsmål og det du havde brug for at høre
 • Have fået en afklaring og indsigt på spørgsmål du har haft svært ved at finde svar på
 • Føle dig motiveret og løftet med mod på fremtiden
 • Være klar på i hvilken retning du skal, og mulighederne, der venter forude
 • Være afklaret på de udfordringer du står i lige nu og her
 • Være afklaret på, hvad du skal arbejde med for at du kan finde lykken

Clairvoyance – genvejen til den rigtige retning i dit liv

Hvad kan du forvente af en clairvoyance

Du har uden tvivl tænkt på flere forskellige ting du kunne tænke dig at få svar på, inden du sætter dig til rette i stolen hos mig. Uden at du behøver at stille dine spørgsmål inden vi går i gang, vil du opleve at du får svar på de spørgsmål du havde. Du vil føle at du får klarhed over det, du havde brug for at få svar på i dit liv lige nu. En følelse af at få boostet energien og, at det hele ser lysere ud og nok skal gå i den rigtige retning for dig. Selvom dine udfordringer stadig venter i horisonten, er det med en helt ny fornemmelse, og mod, du går dem i møde.

Igennem en clairvoyance hos mig føler du dig også set og rummet som lige præcis den du er. Du vil opleve dig selv med alle de unikke evner og potentialer du havde glemt du havde, eller ikke vidste du også havde.

I din clairvoyance vil der komme præcis det du har brug for lige nu og her, i dette øjeblik og for den tid du er i lige nu. Men det kan godt være, at du ikke lige får præcis det svar du havde ventet, der ville komme. Vi kan ikke planlægge hvad der kommer, men glæde os og lad os overraske over hvad der kommer til dig.

Når du går hjem vil du uden tvivl have en helt masse nyt at tænke over, og bygge videre på. Være inspireret og måske endda fået nye ideer til tiltag eller måder du kan komme videre på i dit liv.

Andre siger om clairvoyance

sebbastian_lorantius

Jeg stod i en periode i mit liv for et par måneder siden, hvor jeg havde lidt for meget om ørerne, og hvor jeg måtte prioritere og følge mit hjerte, hvad jeg normalt er god til. Men i denne periode havde jeg mistet overblikket over det, som jeg følte var det rigtige for mig, hvorfor jeg valgte at opsøge Jeanette på en anbefaling fra en ven

.
Jeg kunne med det samme mærke, at Jeanette klart var den rette for mig ift at modtage en clairvoyance.
Og førend jeg havde set mig om, havde jeg booket en tid hos hende, som jeg bestemt ikke har fortrudt. Jeanette “fangede” lynhurtigt min livssituation og kom ind på kerneessensen af hvem jeg er som person. Hun fortalte præcist og konstruktivt om de forskellige muligheder, hun så, som jeg kunne gå i.


Blandt andet fik hun ind, at det ville være godt for mig at gå i en mere terapeutisk retning, hvilket var nogle overvejelser, jeg havde gjort mig allerede inden min tid hos Jeanette. Deraf blev mine overvejelser nu med rådgivning fra Jeanette ført til handling, og selvom at Jeanette fortalte, at det jo kun er muligheder, så kunne jeg klart mærke at det var det rette for mig, hvorfor jeg nu er begyndt at gå mere i den retning.

Også privatlivet kom Jeanette ind på, hvor man må sige, at hun også rammer fuldstændig præcist ift mit, også hvad fremtiden angår. Og nu tror jeg ikke på, at clairvoyante som sådan kan se fremtiden 100 %. Da jeg sad hos Jeanette, var vi inde på et område i mit privatliv, hvor hun fortalte om nogle fremtidsmuligheder. Nogle muligheder der for mig ikke virkede 100 % sandsynlige, da jeg sad i den bløde stol hos Jeanette i hendes store, rummelige og lyse lokaler, men nu, her et par måneder efter, må jeg sande at Jeanette er fantastisk til at “se fremtiden”, da disse muligheder, uden aktiv indsats fra min side af, nu er begyndt at udmønstre sig, hvoraf jeg kan handle på dem, hvilket er fantastisk.

Jeanette er en rigtig dygtig clairvoyant, som jeg har haft meget gavn og glæde af at bruge, og det er bestemt ikke sidste gang, at jeg har været en tur forbi hende. Hun er empatisk, kærlig, konkret og konstruktiv, og kan varmt anbefales! Tak til dig 🙂

Sebbastian Lorantius, clairvoyant, medie og leder af sin egen clairvoyanceskole,  sebbastianlorantius.dk

christina

I august var jeg hos dig til clairvoyance, hvor jeg blev meget positiv overrasket. Jeg var til at starte med meget skeptisk over, hvor meget jeg ville få ud af sessionen, da jeg befandt mig midt i en sorg og tvivlede på, om jeg kunne tage noget af det, du sagde ind. Men det kunne jeg, for du har en fantastisk evne til at formidle budskabet, som du giver på en meget respektfuld og empatisk måde. Og samtidig lod du mig være ‘der hvor jeg var’, og fik mig ‘klædt på’ til at komme videre.
Min oplevelse fra clairvoyance er, at du var rigtig dygtig til at sætte rammerne og betingelserne, både af hensyn til mig og af hensyn til dine egne grænser og respekten for den spirituelle verden.
Mine noter fra sessionen har jeg hængt fremme på opslagstavlen, som minder mig om de ting, jeg skal være opmærksom på og lige have ‘en daglig reminder’ om, hvilket allerede har hjulpet mig meget. Det er bestemt ikke sidste gang jeg sidder i stolen hos dig i Ølstykke, og jeg ved også, at flere af mine veninder er begyndt at besøge dig. Tak for dig.

Christina Walin

Jeg havde aldrig prøvet clairvoyance før og var heller ikke rigtig sikker på, at man virkelig kunne gå den vej for at få nogle svar, men da Jeanette søgte “kaniner” til en clairvoyance-session, så tænkte jeg, at det skulle da prøves. Jeg gik ind til det med åbenhed, men med nogen skepsis og jeg ved ikke helt hvad det var der skete, men Jeanette formåede at fortælle mig nogle ting jeg kunne relatere til og genkende og jeg følte mig utrolig rolig og veltilpas, da seancen var slut. Jeg gik derfra med en lethed og en indre ro, som om der var noget der ligesom var faldet på plads.
Jeanette er utrolig god til at få en til at føle sig tryg, så man føler sig afslappet og helt klar til at tage imod hvad end der måtte komme. Hun er et utroligt varmt og empatisk menneske, og jeg giver hende den allerbedste anbefaling.

Christina Primdahl

Jeg har været til clairvoyance hos Jeanette og det var en fantastisk oplevelse for mig.
Der var en god positiv stemning i Jeanette’s klinik, hvor jeg straks følte mig velkommen. Jeanette’s imødekommende og varme væsen gør, at man føler sig tryg og godt tilpas i hendes selskab.
Selve clairvoyancen var en total aha-oplevelse for mig, idet Jeanette var utrolig præcis i hendes klarsyn omkring min fortid og mine relationer i livet. Det skulle også vise sig at flere beskeder omkring fremtiden allerede er blevet en realitet kort tid efter min session hos hende. Der dukkede blandt andet en udlandsferie med familien helt uventet op, ligesom Jeanette havde forudsagt.
Jeanette kunne på én gang både mærke mit inderste væsen samt se min livs-mission. Og var ligeledes klar med gode råd til både selvudvikling, livsanskuelse og drømmeudlevelse.

Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg opsøger Jeanette for svar og guidning. Jeg syntes at alle skylder sig selv den oplevelse at prøve en clairvoyance hos Jeanette Witt.

Camilla Petersen

Oftest stillede spørgsmål

Du kan stille alle spørgsmål du har til forskellige områder i dit liv. Det kunne være spørgsmål som omhandler:

 • Job og karriere
 • Kærlighed og parforhold
 • Børn
 • Bolig
 • Økonomi
 • Fremtid

Der er som udgangspunkt ingen grænser for, hvilke spørgsmål du kan stille, men du skal være opmærksom på, at de spørgsmål du stiller skal handle om dig. Jeg stiller ikke ind på personer der ikke har givet tilladelse, eller på personer under 18 år uden forældrenes tilladelse. Jeg stiller heller ikke ind på om du i fremtiden vil blive syg, ramt af ulykke eller hvornår du dør.

Jeg har tavshedspligt og videregiver ikke oplysninger om dig eller det der er blevet sagt i din clairvoyance.

Jeg kan ikke se lige igennem dig eller få oplysninger om dig, som du ikke ønsker jeg skal vide noget om. I en clairvoyance får jeg de informationer og oplysninger dine hjælpere og guider mener, der vil brugbare for dig at kende, for at finde svar på dine spørgsmål eller løsning på dine udfordringer.

Det er vigtigt for mig at du kan se dig selv i det jeg siger.

Der kan være fornemmelser eller ting jeg mærker som kan være svære at formidle videre helt præcist som de er, og derfor er det også vigtigt at du siger fra, hvis du ikke kan genkende dig i det jeg siger. Mange tror, at clairvoyanter er alt vidende og kan se alle detaljer om alle andre mennesker bare ved at kigge på dem. Det er heldigvis ikke rigtigt. Det er vigtigt først at have fået tilladelse til at stille ind på et menneske, før man gør det. Derudover kræver et stykke arbejde at passe på sine evner, og vedligeholde dem.

I clairvoyance arbejder jeg sammen med mine gene guider og klientens guider. Det er dem der kommer med informationen, det er blot mig, der på bedste vis skal formidle budskabet videre. Dine guider vil ikke give dig information du ikke kan tåle at høre eller ikke er parat til at høre. Men de kan godt komme med et svar, du ikke lige havde forventet at hører. De giver dig svar og muligheder, du kan arbejde videre med, men det er op til dig hvordan du vil bruge de oplysninger du får. Det er vigtig du ikke lever blindt efter alt, hvad der bliver sagt i en session. Du skal have dig selv med i alt hvad du gør og mærke efter hvad der er det rigtige for dig. Ikke tage en beslutning kun på baggrund af, hvad der er blevet sagt i clairvoyancen. Clairvoyancen er rådgivning til dig om dine muligheder, potentialer og tendenser i dit liv lige nu og her.

Sessionen tager 45-60 minutter.

Du må optage clairvoyancen på din egen mobiltelefon el.lign.

Blev du afklaret?

Jeg er stadig i tvivl om clairvoyance er noget for mig, men vil gerne vide mere via en afklaringssamtale.

Jeg ved allerede nu, at clairvoyance er noget for mig, jeg vil booke tid nu.

JEANETTE WITT • Møllevej 6, 3650 Ølstykke • 60 69 16 26 • kontakt@jeanettewitt.dk • CVR: 35575839 • Copyright 2014-2018