Julegaveideer – 2019

Hvad skal du give i julegave i år?

Sæt dig ned og slå benene op, nap et glas gløgg og bestil dine spirituelle julegaver lige her. Jeg sørger for at lave og sende dem med kærlighed. Det er vigtigt for mig, at jeg kan hjælpe dig til at give de smukkeste og meget personlige julegaver til dem, der betyder allermest for dig. Så læn dig tilbage og lad mig gør din jul nemmere og fyldt med kærlighed

taroskop

Taroskopet

Taroskopet – Din helt særlige mulighed for at give kærlig guidning videre til en du holder af.

Taroskopet forener i en smuk kombination, tarotkortes symboler og mystik med mine clairvoyante evner. Igennem modtagerens fødselsdato modtager jeg guidning og vejledning om et givent år. Det vil give modtager et indblik i muligheder, tendenser.

Bestil det her

Angel Numbers

Angel Numbers – forstå de talkombinationer du møder i dit liv. Bog af englehviskeren fra Skotland, Kyle Gray.

Engle forsøger på mange kærlige måder at guide os, og det sker også igennem forskellige talkombinationer. Kyle Gray har i en meget fin og overskuelig bog samlet mange forskellige talkombinationer, som hjælper og guider dig nemt i den hverdag.

Bogen er netop udgivet og findes derfor kun på endnu kun på engelsk, men er skrevet på let og forståeligt engelsk.

Køb den her

gavekort

Gavekort

Ønsker du dig et gavekort til “mig”, eller vil du give en du holder af, et gavekort til jeanettewitt.dk. Så er det bare blevet så super nemt. På billedet herunder ser du forsiden på mit bookingsystem, under fanen booking på min hjemmeside. Du kan nemt lave et gavekort, som du kan give væk. Eller linke til “mig” i din egen ønskeseddel .

Alle gavekort er gældende i 2 år, og kan bruges til alle mine skønne behandlinger. Det gælder til både englekort, bøger, Taroskop, Spørg Clairvoyanten, skytsengle eller en af mine mange skønne behandlinger. Uanset hvad du ønsker dig fra “mig” gælder dit gavekort ❤️.

Bestil det her

Skytsengel siddende
Skytsengel liggende

Skytsengle

Den lille ekstra søde tanke og gave til dig selv eller en du holder af. En lille smuk engel i en lille pose, som du let kan have med dig på farten, og minder dig om, at din skytsengel altid er med dig.

Der findes 2 forskellige typer og prisen er 29 kr.

Det er også muligt at vælge en skytsengel hvor der følger en personlig besked med fra din skytsengel. Det er mig der stiller ind, og modtager en personlig besked, til den der skal modtage denne skytsengle. Beskeden vedlægges i posen med den lille smukke engel.

Pris for denne fine og meget personlige gave er blot 135 kr. – Intropris kun i december, herefter 189 kr.

Du kan købe dem her

englekort

Englekort

Englekort er en meget nem og smuk måde at modtage kærlig guidning og vejledning fra dine engle og guider. Der findes mange forskellige slags, og fælles for alle kort er, at de er utrolige smukke og omgivet af magi.

Savner du, din veninde, søster eller mor særlig guidning og omsorg for tiden, vil et sæt englekort uden tvivl bringe hende lykke. De er enormt nemme at brug. Der følger en guidebog med til alle sæt, der både giver tip til oplæg og giver tolkning til alle kort.

Du kan købe sættene her

Louise Hay kort

Louise Hay – Kærlighedskort

Smukke kærligheds bekræftelser kan ændre dit liv. Louise Hay ændrede sit eget liv med sygdom ved hjælp af at lære at elske sig selv og sin krop, med kærlige bekræftelser. Ud af dette er der kommet 3 sæt og meget kærligt bekræftende sæt kort ud af. Du kan brug dem som daglig vejledning og bruge sætninger til at bekræfte dig selv kærligt. Og derigennem lære at elske og respektere dig selv mere. Din krop og dit sind vil elske dig for det. Det vil en du holder af også gøre, hvis du forære dem et af disse smukke sæt.

Du kan købe dem her

Louise Hay Kalender

Louise Hay – Kalender 20202

Start hver morgen i 2020 med Louise Hays smukke og kærlige bekræftelser. Der er en ny og kærlig besked til dig hver dag, hele året ud. Så kan du næsten ikke starte dagen bedre eller sundere. Lad det smitte i din omgangskreds og giv denne smukke kalender væk i gave.

Du kan købe den her

JEANETTE WITT • Møllevej 6, 3650 Ølstykke • 60 69 16 26 • kontakt@jeanettewitt.dk • CVR: 35575839 • Copyright 2014-2018