Chok, fobi og traumeterapi- slip fortiden og bliv fri

Når vi gennem livet oplever chok, traumer, sorg og i det hele taget negative oplevelser, sætter det spor i vores krop. Det betyder, at når vi er udsat for negative oplevelser, sætter disse oplevelser sig som hukommelseslinjer i din hjerne. Så din hjerne gemmer disse oplevelser, og når du igennem livet udsættes for oplevelser eller følelser der minder om disse, så genaktivers de negative følelser og reaktioner, du havde omkring oplevelsen.

Behandlingen er særligt gavnligt for dig, der:

  • Oplever at føle dig handlingslammet i flere situationer
  • Bliver ved med at sidde fast i og gentage de samme mønstre
  • Har negative tanker om dig selv, der forhindrer dig i at leve livet frit
  • Ønsker at slippe tanker og overbevisninger der begrænser dig
  • Lider af angst og fobier

Behandlingen vil give dig følelsen af, at:

  • Have en positiv opfattelse af dig selv
  • Håndtere situationer og konflikter uden tvivl og frygt
  • Leve et liv med større ro og frihed
  • Overtage styringen i dit eget liv
  • Slippe fri af din angst og fobier

Slip fortidens negative overbevisninger og blokeringer og lev dit liv med større lethed og glæde

Hvad kan du forvente af denne terapi

Med chok og traumeterapi, er det muligt at “slette” effekten af de negative oplevelser (hukommelseslinjer) i din hjerne. Ved hver behandling arbejder vi med et bestemt tema (sætning) og oplevelse, som din krop er parat til at slippe i dit liv lige nu og her. Vi arbejder med temaet som det opleves i dit liv nu. Men vi går også tilbage i dit liv, og til den alder du havde da traumet opstod, og arbejder med det der. Det er virkelig effektivt, og er din krop parat til at slippe et større traume der ligger dybt, så kan en enkelt behandling rent faktisk være nok. Efter behandlingen vil du ikke mere føle dig fastlåst i det samme mønstre. Du vil opleve at du nu har friheden til at reagere på en helt anden, og ny måde. Men også en følelse af at have fået kontrollen tilbage i dit liv, fordi du ikke vil lade dig overvælde af dine følelser, som før behandlingen.

Hvis du allerede på forhånd er optaget af et ønske om at arbejde med et bestemt tema eller begrænsning, der præger dit liv, er det en fordel at give dette opmærksomhed i tiden op til behandlingen. På den måde gør du din krop og dit sind klar til at slippe de blokeringer der forhindre dig i at leve i større frihed og balance. Herved er der også en meget stor chance for, at vi lykkedes med behandlingen hurtigt og effektivt.

Behandlingen er velegnet til voksne og børn helt ned til 6-7 års alderen.

Andre jeg har behandlet med chok/traume og fobiterapi siger

Jeg er rigtig glad for, at vi fik anbefalet dig, og at du har hjulpet mig. Her igår lørdag var der det første tordenvejr efter at jeg har været til behandling hos dig. Det gik godt, jeg græd ikke, for jeg vidste, at jeg havde et andet valg. Jeg vil gerne takke dig for, at have slettet mit traume, jeg ikke vidste, jeg havde. Jeg byder mig stadig ikke om torden, men du har gjort det bedre for mig.

Hilsen Clara, 12 år

Desuden skriver Claras mor:

Jeg kan kun bakke Clara op i det hun skriver til dig. Vi kom igennem det første tordenvejr uden tåre! Det er så stort, at se Clara agere på denne måde. Så et kæmpe tak fra os alle til dig.

De bedste hilsner fra

Clara og Karina + resten af familien 🙂

chok traume klient

Jeg har haft angst for fyrværkeri så længe jeg husker tilbage. Efter blot 1 behandling hos Jeanette kunne jeg nytårsaften stå med min familie og nyde det smukke syn af fyrværkeri. Jeg er dybt for at slippe for denne fobi, der altid har begrænset mig, og min glæde ved nytårsaften.
Per, skolelærer

henriette chok traumebehandling

Jeg kan på det varmeste anbefale Jeanette, hun er en dygtig og empatisk terapeut, man mærker tydeligt at hun har hjertet med sig i sine behandlinger. Jeg har anbefalet Jeanette til flere, hvis de mangler den sidste brik sat på plads, for kroppen husker både de gode men også de dårlige oplevelser og følelser, og det kan Jeanette hjælpe med at få løst op for. Tusind tak, du er virkelig dygtig og et dejligt menneske.
Henriette Wang, exam. hypnose psykterapeut, livetsperspektiv.dk

Blev du afklaret?

Jeg er stadig i tvivl om chok og traumeterapi er noget for mig, men vil gerne vide mere via en afklaringssamtale.

Jeg ved allerede nu at denne behandlingsform er noget for mig, jeg vil booke tid nu.

JEANETTE WITT • Møllevej 6, 3650 Ølstykke • 60 69 16 26 • kontakt@jeanettewitt.dk • CVR: 35575839 • Copyright 2014-2018