Tør DU se magien i dit liv?

Vi lever i en verden af travlhed!

Fra morgen til aften løber vi afsted for at nå alting, og når vi alligevel ikke alt det vi skal, beklager de fleste sig. Når vi har så travlt er der hverken tid, rum eller mulighed for at stoppe op og se sig om i nuet. Og det betyder også, at de fleste af os overser mange magiske øjeblikke i vores liv, som kunne give os mere håb og tro på kærlighed og lykke i en tid, hvor vi virkelig trænger til at se og mærke dette. Så er det ikke på tide at se derhen, der hvor der er magi og lykke i dit liv?

Når jeg husker mig selv på det, forsøger jeg virkelig at få øje på og mærker med kærlige følelser, når det hele lykkedes, eller når der pludselig opstår noget uventet, eller anderledes, overraskende og dejligt.

En historie om lykkekløvere

For 2 år siden da jeg med usikre skridt, og uro i kroppen startede op som selvstændig, kom en af mine gode veninder med en sød gestus. Hun havde købt en helt særligt lykkekløver til mig, for hun ville være sikker på, at lykken fulgte mig ind i mit nye liv som selvstændig. Så den betød noget helt særligt, og havde en smuk symbolsk betydning. Jeg havde denne smukke lykkeblomst stående på trappen foran mit hus, hvor den bød mine klienter velkommen. Med tiden glemte jeg blot en ting, og det var, at planten skulle ind inden frosten satte ind.. Desværre gik den helt ud, og i stedet for at hælde jorden ud, satte jeg blot potten ud bagerst i vores skur og glemte alt om den. Næste forår forsøgte jeg at finde en ny plante som erstatning, dog uden held. For der var alligevel noget med denne lykkekløvers symbolik, jeg bare måtte have tilbage i mit liv.

En dag ved et tilfælde opdagede jeg dog at lykkekløveren rent faktisk var vågnet af sit vinterhi, og i skuret var den vokset, med meget lange rødder, op, for at fange lyset. Det var helt symbolsk, for jeg havde stadig min forretning på trods af et hårdt år, med mange bekymringer, og spekulationer om det mon kunne gå. Jeg og min lille virksomhed var stadig i live, og da var min lykkekløver også.

Da vinteren endnu engang dukkede op huskede jeg at få min lykkekløver i sikkerhed i skuret. Og så snart foråret vendte tilbage, kom den ud på vores terrasse. På et tidspunkt henover sommeren, måtte jeg dog sande, at min lykkekløver for alvor havde måtte give op!

Sommerens vejr havde ikke sparet på vandet fra oven, og min søn havde været vældig gavmild med vandet fra sin vandkande. Denne gang var den druknet i alt for meget vand. Jeg forsøgte at redde den, men dog uden held. Potten med jorden fra planten blev tømt ud i kompostbunken. Jeg følte egentlig, at det var helt ok. Held og lykke kan vi altid bruge, men jeg syntes, at denne lykkekløver havde gjort et godt stykke arbejde med at bringe lykke i mit liv, og bidraget til min drøm om at være selvstændig. At jeg på så mange måder var nået så langt, at jeg måske endda kunne undvære den?

Find lykkekløveren i dit liv

Men jeg må da alligevel indrømme at jeg blev ret glad, den fredag eftermiddag jeg på terrassen fik øje på noget helt særligt. Jeg opdagede en meget lille klump jord, der uden tvivl var faldet ud af min potte da jeg fjernede den. Og ud af næsten ingenting voksede der nu 2 små lykkekløver op, og mindede mig om, endnu engang, at selvom det kan se sort ud – ja – nærmest umuligt, kan vi rent faktisk vokse og opnå det vi drømmer om.

Det kræver, at vi stopper op og er til stede lige nu og her. Tager en pause til at tænke os om, eller tager os tid til at se hvad der sker omkring os. Det der er omkring os – lige nu.

Vær åben for hvad der kommer og bare modtage. For det er netop i denne stund det bliver muligt at få øje på dit livs lykke, magi og mirakler!