Januar blev en vild rejse med mig selv på flere planer. Det blev en måned, der udfordrede mig meget på det personlige plan. For jeg måtte igennem nogle konflikter, der kradsede op i gamle sår fra fortiden, som endnu ikke var helet. Det har været sindssygt hårdt mens det stod på. Mest af alt, fordi jeg slet ikke kunne finde vejen hjem til mig selv, mens jeg var i det. Og fordi jeg slet ikke forstod noget som helst af hvad pokker det her handlede om.

seleerkendelse

Jeg vidste godt, at der var noget jeg måtte finde frem til i min fortid, som kunne løfte sløret og fortælle mig, hvad jeg skulle gøre. Hvordan jeg skulle finde vej? Det er hårdt at være for længe og for meget i sine følelsers vold, det kender du sikkert godt. Så jeg var nødt til at bede om hjælp til at finde vejen.

Jeg har selv udviklet nogle forskellige øvelser, der hjælper mig til at finde ro. Har vi ikke ro til at lytte indad, er det umuligt at finde vej og høre hvad vores indre siger til os. Vi er nødt til at skabe ro og balance i os selv, for at være i stand til at lytte. Det kan vi ikke, når vi er i vores følelsers vold.

Jeg fik skabt ro ved hjælp af meditation og mine små øvelser. Det var en befrielse at føle og mærke roen falde på. Og som altid har jeg universet med mig og beder også dem om hjælp. Men for at kunne høre den guidning de kommer med, må sindet være stille.

Med mit sind i stilhed kom hele pakken af forløsning og forståelse for mig selv og mine gamle sår. I min morgenmeditation i går kom det hele væltende som en flydende bæk, der sender vandet igennem sig, med en smuk klukkende lyd. Det var fantastisk og smukt. Og endnu engang må jeg med dyb taknemlighed sige TAK!

Ikke nok med at jeg fandt vejen tilbage til mig selv. Med en følelse af at være healet og med en forståelse af fortiden. Men jeg fik også hul igennem til nye ideer til, hvordan jeg kan hjælpe dig med mine små øvelser. Det er ved at blive til et helt program til, hvordan du kan yde den rette omsorg til dig selv i hverdagen. Til at finde ro og vejen ud af de konflikter, vi uundgåeligt alle møder i vores liv.

Jeg vil så gerne lære dig hvordan du yder dig selv omsorg og selvkærlighed. Det er så forbandet at være fanget i en masse overvældende følelser, og føle det er umuligt selv at finde ud igen. Men hvis jeg kan give dig denne værktøjer og sørge for du kan hjælpe dig selv, når det brænder på – så er vi da tilsammen en lille succes.

Så jeg går tilbage til mit stille arbejdsværelse og arbejder videre. Jeg glæder mig til at dele det med dig på et senere tidspunkt, når jeg er klar. Og så håber jeg også at du er klar.